Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przyceimnione Szybki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: też bym chciał w swojej przyciemnić, możliwie jak najlepiej ale żeby nie kazali ściągać, czy na pomorzu kogoś dobrego znacie żeby mi taka usługę zrobił??

---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ----------

przyciemniłbym sobie z tyłu boki i tył :naughty:

Jedz do Bytowa do Auto-Hit. Pełen profesjonalizm, za sedana b6 wzięli 480zł

Opublikowano

bardzo ładnie zrobione:wink: właśnie o to mi chodzi

---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ----------

powiedz mi tylko ile czasu zajmie moje autko avant

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
:hi: też bym chciał w swojej przyciemnić, możliwie jak najlepiej ale żeby nie kazali ściągać, czy na pomorzu kogoś dobrego znacie żeby mi taka usługę zrobił??

---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ----------

przyciemniłbym sobie z tyłu boki i tył :naughty:

Jedz do Bytowa do Auto-Hit. Pełen profesjonalizm, za sedana b6 wzięli 480zł

Też robiłem w Bytowie i jak najbardziej :thumbup1:

Opublikowano

Przodu-boku nie wolno przyciemniać. Jak trafisz na wyrozumiałego misiaka, to każe Ci zrywać na miejscu, a jak na służbistę - zapłacisz mandat. Tył-bok i tył możesz smołą pociągnąć i nikt się nie przyczepi.

Opublikowano
Przodu-boku nie wolno przyciemniać. Jak trafisz na wyrozumiałego misiaka, to każe Ci zrywać na miejscu, a jak na służbistę - zapłacisz mandat. Tył-bok i tył możesz smołą pociągnąć i nikt się nie przyczepi.[/QUOT

I tu sie nie zgodze,poniewarz jak miałem oklejane szybki to gadalem z gościem i każda tylnia szybka musi być oklejona folia z atestem poniewarz w razie jakiej kolwiek kolizji zostaną ewentualnie sprawdzone - zawsze możesz usłyszeć że one właśnie były powodem słabej widoczności lub....z racji iż nie posiadają homologacji.

---------- Post dopisany at 12:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:09 ----------

Tak wiec można przyciemnic szyby od kierowcy i pasarzera jedynie metoda piecowa - gruba kasa i dostajesz homologację a resztę szyb homologowana folią.

Sam kiedyś jeździłem na takiej z allegro.

Opublikowano
  • Autor
Przodu-boku nie wolno przyciemniać. Jak trafisz na wyrozumiałego misiaka, to każe Ci zrywać na miejscu, a jak na służbistę - zapłacisz mandat. Tył-bok i tył możesz smołą pociągnąć i nikt się nie przyczepi.[/QUOT

I tu sie nie zgodze,poniewarz jak miałem oklejane szybki to gadalem z gościem i każda tylnia szybka musi być oklejona folia z atestem poniewarz w razie jakiej kolwiek kolizji zostaną ewentualnie sprawdzone - zawsze możesz usłyszeć że one właśnie były powodem słabej widoczności lub....z racji iż nie posiadają homologacji.

---------- Post dopisany at 12:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:09 ----------

Tak wiec można przyciemnic szyby od kierowcy i pasarzera jedynie metoda piecowa - gruba kasa i dostajesz homologację a resztę szyb homologowana folią.

Sam kiedyś jeździłem na takiej z allegro.

Tylną i boczne tylne możesz nawet zaspawać :wink:

Opublikowano

ale placiliscie za wszystkie szyby z tyłu w sedanie bo koles chce odemnie 450 zł.

Opublikowano

ja robiłem cały tył w sedanie i właśnie 450 zapłaciłem .

92b1f42fa7a06673med.jpg

08d67c5a3071c6b4med.jpg

81500fb0916b9d04med.jpg

Opublikowano

Ostanio robił koleś mi busa 4 szyby i wziął 200zł

za golfa iv 230

Jette 250

I jestem zadowolony!!

Koleś okolice Jarosławia.

Jakby ktos z okolic to moge wysłac nr:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

20130122174522.jpg

U mnie '3' z tylu i '2' z przodu :) Miski od paru miesiecy nie mecza, mimo ze sporo tez smigam po Warszawie ;) sry za slabą jakosc.

Opublikowano

image.jpg

folia Armorlite Raycer przód 2 stopień ( od najjaśniejszego ) tył 3 stopień

Opublikowano

mam pytanie do tych co mają przód przyciemniony czy jak polis się do was przyczepiała i być może zabierała dowód bądź straszyła że to zrobi, to jak wam mierzyli przepuszczalność światła miernikiem czy na oko?? :grin: jestem ciekaw czy jak zaczniesz z nimi w dyskusje wchodzić że masz dopuszczalną przypuszczalność to jak Ci udowodnią że tak nie jest, zwykły patrol drogówki raczej nie ma przy sobie takiego miernika czy się mylę, w jakimś programie typu drogówka słyszałem że tylko te busy mają na wyposażeniu np sprzęt do mierzenia hałasu, przepuszczalności światła przez przyciemnione szyby itp.

spotkał się ktoś z takim przypadkiem?

Opublikowano
mam pytanie do tych co mają przód przyciemniony czy jak polis się do was przyczepiała i być może zabierała dowód bądź straszyła że to zrobi, to jak wam mierzyli przepuszczalność światła miernikiem czy na oko?? :grin: jestem ciekaw czy jak zaczniesz z nimi w dyskusje wchodzić że masz dopuszczalną przypuszczalność to jak Ci udowodnią że tak nie jest, zwykły patrol drogówki raczej nie ma przy sobie takiego miernika czy się mylę, w jakimś programie typu drogówka słyszałem że tylko te busy mają na wyposażeniu np sprzęt do mierzenia hałasu, przepuszczalności światła przez przyciemnione szyby itp.

spotkał się ktoś z takim przypadkiem?

Wtedy czeka cię godzina lub dwie oczekiwania na wóz techniczny w towarzystwie "miłych" funkcjonariuszy :wink::decayed:

Mój kolega miał kiedyś taką akcję z wydechem, specjalnie dla niego zrobili pomiary :wink:

Opublikowano

no dobra takie wozy są pewnie w większych miastach, zaś wątpię że każde powiedzmy miasto powiatowe ma takiego busa i mili funkcjonariusze będą się chcieli fatygować ale może się mylę, strasznie mnie to zastanawia czy ktoś już miał podobną akcję z niebieskimi

Opublikowano

ja miałem, mierzyli mi szyby wyszło mi chyba 33 % przepuszczalności ... folie dalej mam ;) mnie straszyli 500 zł mandatu i zabranie dowodu :decayed::decayed:

Opublikowano

a tymczasem zabrali tylko dwie stówki z dowodu :grin::wink:

Opublikowano

Mi tez mierzyli takim urządzonkiem, wyszło 33%, dowód zabrany i 200zł mandatu. Folii nawet nie myślałem żeby zrywać bo z folią mi się podoba ;) Gdyby mnie łapali co miesiąc to zrozumiałe ale odkąd jeżdzę z przyciemnionymi od grudnia zdarzyło mi się tylko raz a kontroli miałem z 4 ;) Dobra opcja jak Cie zatrzymają od razu otwierać przednie szyby do końca, przeważnie sie nie ogarniają.

Opublikowano

Wszystko zależy od rejonu gdzie mieszkasz, u mnie w mieście nie czepiają się. Często mam kontrole, bo lubią zatrzymywać wszystkich nadranem w sobotę i niedziele i jeszcze nigdy nie miałem problemów.