Exeo Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam wszystkich Forumowiczów. Na wstępie przepraszam, ale mój model samochodu jeszcze nie dorobił się własnego forum . Od 2 miesięcy jestem posiadaczem Seata Exeo, opartego na B7 Silnik 2.0 tdi 143 PS CAGA. Autko spisuje się rewelacyjnie. Pozdrawiam wszystkich !
specdriver Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam, jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem A3,jednakże często na forum A3 widzę odnośniki do tej strony z cennymi poradami i uwagami. Dziękuję i pozdrawiam.
Cuber Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Witaj na forum zapraszamy na spociki krakowskie co niedziele do galerii kazimierz o godzinie 18-stej, parking kolor niebieski
bobomaniobo Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam, W tej chwili nie posiadam Audi lecz Volvo jednak przymierzam się do zakupu A4. Mam nadziej zapoznać się bliżej z Audi poprzez to forum. Pozdrawiam Robert
Wisniak2.8 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam serdecznie własnie nie dawno kupilem audi a4 i chciałbym sie dowiedziec troche o tym samochodzie. pozdrawiam [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi