carchou Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witam wszystkich, mam na imię Tomek.Na co dzień uczę się i mieszkam w Krakowie.Audi A4 mam dopiero od niecałych 2 tygodni, ale mam nadzieję że uda mi się nią troszkę pojeździć (; Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1RodacK1 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 witam Jako użytkownik A4-ki z motorem TDI myślę ze będę mógł pomóc w wielu sprawach dotyczących silnika:) przeczytałem toooony materiałów, jak i również liczę na waszą pomoc:) Pozdrawiam forumowiczów *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emate2 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 witam jestem nowym użytkownikiem tego forum. Mam nadzieje że znajdę tutaj wiele przydatnych mi informacji związanych z kupnem samochodu. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie w każdą Niedziele o godz. 18:00 w Galerii Kazimierz - parking poziom niebieski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmarek Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witam z tej strony marek z prudnika pozdrawiam forumowiczów [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi