PABLO Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieska Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam wszystkich posiadaczy Audi ja od wczoraj jestem posiadaczem czarnej perełeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzioj Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Swoje audi odziedziczyłem po rodzicach. To mój pierwszy samochód. Ponieważ nie mam dużego doświadczenia podejrzewam że na forum najczęściej będę szukał pomocy. Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturstrong Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam Zainteresowalo mnie kupno Audi, zobaczymy co z tego bedzie !! ale napewno poszperam troche po forum Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomigpr Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam kolegów z forum właśnie stałem sie szczęsliwym nabywcą Audi a4 b6 2002r 1,9tdi awx 131km kolor blue sedan ;D mam nadzieje że sporo dowiem sie na temat tego auta i że też będe mógł pomudz w wielu sprawach ze względu na doświadczenia z grupą VAG Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi