shakul Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów. Posiadam A4 1,8 Avant. Przesiadka z 80-tki ... więc jestem wierny marce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidzio Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam. uszanowanie wszystkim użytkownikom. w tej chwili nie dysponuję żadnym audi ale kiedyś miałem 80-tkę trochę czasem pomagam przy modyfikacjach różnych aut. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam. uszanowanie wszystkim użytkownikom. w tej chwili nie dysponuję żadnym audi ale kiedyś miałem 80-tkę trochę czasem pomagam przy modyfikacjach różnych aut. pozdrawiam Powitac ... jakie to modyfikacje i gdzie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyteko Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jestem nowym użytkownikiem Audi A4 avant z 2002 roku 1,9 tdi 74 kw (koni różnie podają choć nie wiem dlaczego jak łatwo przeliczyć). Wcześniej jeździłem (a dalej jeżdżę lanosem). A na forum z nalazłem się z przyczyn banalnych. Nie wiem do czego służy połowa przycisków na desce rozdzielczej, jak działa tempomat itd. Czy szanowni forumowicze kierują mnie do odpowiedniego działu coby nie zaśmiecać powitalni? dziękuję z góry. No i pierwsza wpadka. Muszę zmienić profil. Bo nawet nie wiedział że moja a4 to b6 a nie b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam wszystkich użytkowników bardzo fajnej marki. pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro102 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamac-kg Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Aczkolwiek nie wlasciciel 4, ale 8. Tez CCCO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverse Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów! Jeszcze nie posiadam swoje A4, ciągle jestem w fazie poszukiwań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZYB Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Po kilku latach po raz kolejny wsiadłem do Audi i niech już tak zostanie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muminek78 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Pozdrawiam wszystkich klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_spider Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam jestem Darek , mieszkam w Malborku jezdze A4 Avant 1.9 TDI 110 ps w skórach z klimatronickiem itd itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Wczoraj stałem się posiadaczem przepięknej czarnej Audiczki A4 1,9D z 2006. :> Bestyjka jest wspaniała i chociaż jeszcze jest u poprzedniego właściciela i jeszcze ze sobą się nie kochaliśmy - to już za nią tęsknie. Prawdę powiedziawszy przy zakupie zastanawiałem sie nad BMW 320 ale gdy tylko zobaczyłem czrnulkę to była to miłość od pierwszego wejrzenia, ona ma to "coś" ,że serce mi zmiękło i po prostu nie było opcji żebym jej nie kupił. Do koloru czarnego zaczynam mieć jakiś nieprzeparty ciąg bo motocykl też mam czarny. Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi