rysiektr Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witam, wszystkich, jestem Marcin. Planuję zakup swojej pierwszej audi (póki co miałem VW). Mam nadzieję, że z waszą pomocą znajdę fajne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm24 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy AUDI!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 witam koleżankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 witaj na forum:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Serwus:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Serwus:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo0933 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witam Od jakis 4 lat posiadam Audi a4 b5 super fura jednym słowem . Git sie prowadzi komfort itp (Zresztą kto ma ten wie ) Ostatnio mam zamiar kupic a4 b6 (moje mazenie:naughty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrbyku Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 No witam wszystkich W prawidzie posiadam inne auto ( Volvo V40) lecz często poruszam się audi a4 b6 urzekął mnie ta marka Widząc pozytywną atmosferę forum i profesjonalne porady, musiałem sie zarejestrować ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORGOOTH Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witam wszystkich Widzę, że forum jeszcze bardziej się rozwinęło. Już byłem użytkownikiem a4-klub.pl w latach 2005-2007 gdy to jeszcze posiadałem a4 b5 1997r 1.8 T. Tym razem zgłaszam swoją obecność z msc: Legionowo. Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi