konus1982 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witam wszystkich.Posiadam Audi A4 z silnikiem 1.9 DI.Pozdrawiam Konus :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boneso Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 witam wszystkich forumowiczow, obecnie nie posiadam samochodu ale na dniach nosze sie z zamiarem zakupu audiczki a4 silnik 1.9 tdi 2003/04 rok. Pozdrawiam i prosze o podpowiedzi,wyposazenie kolor rocznik itp. mam do przeznaczenia 45 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumhunt Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witam wszystkich. Szukam A4 Avant TDI 2.0 2005r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin1981 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witam wszystkich i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały1212 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witam, jestem tu nowy. Posiadam audi a4 1.8 i mam małe problemy z tym samochodem. Korzystam z waszego forum bo chciałbym zaczerpnąć fachowej pordy od bardziej doświadczonych kolegów. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiu Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 [gliwice] witam wszytskich posiadam audi a4 1.8 ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donica3 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Siemka wszystkim posiadam audi a4 avant 19 tdi(110km) .Pozdrowienia dla wszystkich DONICA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logo7b Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witam wszystkich i pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mroko Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandi Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Ave ja Nie powiem wam skad jestem i pewnie sie nie domyslacie Info o forum dostalem na gg, jestem tez zainstalowany na AKP gdzies od 3 latek, a ze dopiero teraz kupilem a4 to i tutaj sie zainstalowalem Jezeli chodzi o moj rydwan to jest to avant z 2006 , 3.0 TDI quattro i jeszce jest jakas naklejka sline Pewnie i tak nikt tego nie czyta, ale chcialem zobaczyc co tam wiecej piszecie, wiec musialem sie tutaj spuscic pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 witaj ja wysłałem info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 witamy na forum a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maja Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 pozdrowionka dla posiadaczy A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deruss Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamrg Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Mam A4 od roku. Rocznik 1997. Na razie wszystko gra. Jutro chce zmienić sam filtr paliwa. Macie jakieś porady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witaj na forum adamrg, na Swoje pytanie napewno znajdziesz odpowiedź tutaj na forum używając opcji Zapraszamy na spociki Krakowskie co Niedziele do Galerii Kazimierz o godzinie 18-stej parking dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi