Herdas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam kolegów i koleżanki przemieszczających się autami ze znaczkiem OOOO
Karol888 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Hej! Mam na imię Karol, jestem z Białegostoku. aktualnie nie jeżdżę audi, ale do wakacji zamierzam kupić B5 w kombi:smiley:
Magdalenah Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 :hi:witamy i zapraszamy na spociki regionalne
luki89 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Łukasz i jestem z Tarnowa. Fanem Audi jestem od dziecka na ten moment stałem się posiadaczem A4 b7 2.0 tfsi quattro z 2006r. Moim pierwszym autem było Audi a6 c5 1.9 tdi potem mały przeskok był mercedes s430 ;p Peugeot 407 BMW e36 he kolejne audi a6 c5 2.5 tdi no i w końcu coś z napędem na wszystkie kola. Na początek chyba wystarczy o mnie jeszcze raz witam i pozdrawiam.
Karol89 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 witam wszystkich zapaleńców A4 właśnie zaczynam przygotować się do modyfikacji mojej A4 B6 Zakupiłem cały środek z modelu A4 B7 s-line (pakiet światło) czas zacząć zmienić okropny środek który posiadam w kolorze fioletowym na taki do którego z radością serca będę do samochodu wsiadał Wszystko czeka na montaż mam nadzieje że mój mechanik zabierze się w przyszłym tygodniu za moją A4 Pozdrawiam i życzę udanych modyfikacji
Rekomendowane odpowiedzi