ziggyuk Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Witam wszystkich serdecznie
j.bak Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Jako nowy uczestnik forum poświęconym Audi serdecznie witam wszystkich
srebrny Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Witam wszystkich klubowiczów z gorzowa wlkp.
Vangoos Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Witam Wszystkich Jestem posiadaczem Audu A4 B5 z 1999 roku. Zapisałem się na Nasze forum, gdyż jestem laikiem w sprawach mechaniki i wszystkiego co jest związane z samochodem, a jak to bywa po kupieniu autka zawsze coś trzeba zrobić. Liczę na Waszą pomoc
orlik1978 Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 czesc jestem z wrocka i ciesze sie ze moglem dolaczyc do tak fajnego grona
Kojak Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Witam Posiadacz A4 Avant 2,5 V6 TDI z Kwidzyna wita i pozdrawia wszystkich klubowiczów.
tadzik99 Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Witam wszystkich Stronę tą znalazłem przez wyszukiwarkę GOOGLE. Szukam informacji i opinii o AUDI A4, które jest w kręgu moich zainteresowań. Mam ...dziesiąt lat i szukam samochodu: - w którym nie będę siedział na podłodze - wygodnego - wyciszonego - koniecznie z automatem - nie musi mieć prędkości ograniczonej elektronicznie do 250 km/h, ale powinien miec zapasik mocy i momentu do przyspieszenia - sedan - cena w granicach 100 tys. zł Mieszkam w Pyrlandii (pod Poznaniem) Pozdrawiam tadzik
mcm Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Witamy w klubie PS fajna nazwa miejscowości, taka Bajkowa
Rekomendowane odpowiedzi