DobryWujek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich Chciałbym się ze wszystkimi przywitać. Przyznam się, że nie posiadam auta marki Audi, ale staram się pomagać wszystkim kupującym owe auta. Przez pewien czas udzielałem się na forach o samochodach bezwypadkowych pod pseudonimem DobryWujek ale postanowiłem robić to samo, ale już swoim. Mam nadzieję, że w jakiś stopniu pomogę użytkownikom tego forum i w ten sposób moja strona będzie przydatna Pozdrawiam DobryWujek
robert_197 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich. Jestem posiadaczem A4 B6 2.0 130 KM od dwóch tygodni . Jeszcze nie wiem czy szczęśliwym użytkownikiem. Jest to moje pierwsze auto ze stajni Audi przed tem jeździłem Francuskimi autami . Zobaczymy jak wypadnie Niemiec. Pozdrawiam. robert_197
Kwasu Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Daniel, od 18 sierpnia jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 1.9 tdi 110km . Pierwszy raz jestem właścicielem auta tej marki . Mam nadzieję, że jak pojawią się jakieś problemy to wspólnie spróbujemy je rozwiązać . Pozdrawiam Kwasu Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Kwasu
Rekomendowane odpowiedzi