Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem tu nowy, mam na imię Tomek, a moje samochód to Audi A4 B7 2.0 TDi 2005r sedan

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Cześć,

jestem Kuba z Piaseczna, posiadam Audi A4 B5 FL z nieśmiertelnym 1.9 AJM :decayed:

Po wielokrotnym wertowaniu forum, postanowiłem w końcu się zarejestrować :)

Opublikowano

To tak specjalnie aby było oryginalnie ;) .

Opublikowano

Cześć :-)

Tapnięte z HUAWEI P8

Opublikowano

witam jestem z Bydgoszczy moje audi A4 B8 1,8 tfsi

Opublikowano

Witam.

Od 2 dni jestem posiadaczem Audi a4 b8 avant i będę Wam tu marudził :-)

Miałem już 13 subaru imprez i pora się wyleczyć, kiedys bmw nie dało rady, pora na Audi :-)

Pozdrawiam !

Opublikowano

WItam witam

moje autko to audi a4 b5 1999 FL s-line 2,8 AQD 142 kw seria + chip na 156 kw :) quattro, :D recaro, elektryka, navi plus

Opublikowano

Witam

Od niedawna posiadam Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI o mocy 101KM.Mieszkam w okolicach Mszczonowa jest to 60 km od Warszawy w kierunku Katowic. Jestem nowym użytkownikiem forum ale mam nadzieję że koledzy z formu będą pomocni jak i ja jak będę mógł pomóc to chętnie to zrobię. Pozdrawiam Marcin

Opublikowano

Cześć!

Pochodzę z okolic Żywca, jestem Klubowiczem na forum Leon Club Team.

Był Leon 1M Top Sort po modyfikacjach a teraz nadszedł czas A4 8k Avant, wiec witam wszystkich serdecznie ;)

Pozdrawiam Tomasz ;)

Opublikowano

Cześć i czołem, jestem Dawid, 23 lata, na codzień kierowca samochodu ciężarowego :) Pochodzę z okolic Środy Śląskiej w województwie dolnośląskim. W lutym tego roku nabyłem Audi A4 B6 1.9 TDI AVF Avant, wcześniej była honda civic i peugeot 106, ale serce zawsze było za audi :) Mam nadzieję, że miło spędzę tu czas i dowiem się wielu ciekawych rzeczy na temat mojego wozu.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

jestem nowy i chce sie przywitac

Opublikowano

Witam serdecznie

Na imię mam Krzysztof, na tym świecie juz od prawie 33 lat, mieszkam w miejscowości o nazwie Lubań w woj. Dolnośląskim.

Przygodę z audi zacząłem niecały miesiąc temu po przesiadce z Hondy Civic v gen.

Na forum zaglądam od ponad dwóch tygodni i już w kilku sprawach znalazłem rozwiązanie, lecz dopiero w końcu zakładam konto i raz jeszcze witam Wszystkich Serdecznie.

Opublikowano

Posiadam audi a4 B7 2006/2007 limuzyn disel tempomat. Moja kochana coreczka ulamala manetke wycieraczek prZy

Obudowie kierownicy a dokladnie manetka konczy sie kielichem i zlamanie nastapilo pod nim przy elemencie przelaczika ze srodka wystaje sprezynka kable cale i cale sterowanie dziala. CZy musze kupywac caly modol skladajacy sie z trzech manetek czy moge wymienic jedna w razie czego. Jutro bede probowal kleic jakims klejem jest to element ruchomy i musze kupic cos mocneg a zarazem elastycznego.Macie moze jakies propozycje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.