Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tytule grzeczniej, tutaj juz zaczne po swojemu: Siema mordki!! :D Nazywam sie Damian i jestem tu nowy, ksywka Chory gdyby to mialo jakies znaczenie i ktos by pytal, mam troche fazke bo popalilem trawy i popilem wody z racji soboty a moze urlopu?.. :D ...i wzielo mnie cos zeby w koncu zarejerstrowac sie na tym forum na ktorym poruszam sie juz w sumie od kiedy kupilem niunie pol roku temu i z gory przepraszam za popelnione bledy ortograficzne lub stylistyczne ale odplywam troche i zaraz kima to bede sie streszczac :) jestem mozna powiedziec fanatykiem audi (wczesniej mialem mitsu galanta i hondzie civic stad te "mozna powiedziec") od czasow kiedy wszedlem w posiadanie Audi a3 8L 1999r 1.9tdi 110km, fajna zrywna byla miala mapke na 130 wgrana ale niestety mała zaliczyla 3 dachy przy 110 i malo bylo co zbierac z niej bo gokard, na szczescie z kolega wyszlismy bagaznikiem cali i zdrowi bez zadrapania i nikomu tez nic sie nie stalo bo na pobocze wyprowadzilem :) ....teraz, a raczej od pol roku jestem w posiadaniu slicznej [a4 b6 AVF] 2002r Avant 1.9 Tdi Quattro 130Km (zdjecie wlepie na dniach). Nie jestem typem ktory lubi zaniedbywac swoje i tez kiedy przyslowiowo puka i stuka jak w wyjechanych dostawczakach po 700 tys przebiegu^^ wiec najpierw kupilem i sprawdzilem czy warto inwestowac i nie ma zadnych ukrytych wad, teraz zabieram sie za naprawy/remont tego co zaowazylem ze jest nie tak i co chcialbym zmienic w mojej malej... Nie jestem mechanikiem lecz lubie pogrzebac przy swojej furci i zrobic cos samemu i z tej racji totalnie zielony w sprawach mechaniki nie jestem wiec znajac zycie bede nieraz pytal Was o porady na tematy: jak, co, gdzie, dlaczego, o chui tu chodzi, kiedy bede chcial cos zrobic sam lub nie bede wiedzial co jest warte zamowienia :) na ta chwile mam juz wiele pytan ale nie bede sie juz rozpisywal teraz bo powieka opada ^^ no i musze zapoznac sie z forum troche bo wyskocze z czyms zaraz w nieodpowiednim miejscu napisze czy cos i admin mnie upominac bedzie albo niewiadomo co innego :) a dodam ze to jakby nie patrzec chociaz mam 24 lata to pierwsze forum po jakim smigam :) niebawem sie odezwe z konkretami co mnie boli w mojej jednej z trzech polowek :) Do uslyszenia wariaty i pozdroooo!

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witamy :hi:

Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

Witamy serdecznie w klubie :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Witam wszystkich ! :D jestem tutaj nowym użytkownikiem i jeżdżę Audi A4B5 1.6 w benie. ( Niestety tylko 1.6 ) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam wszystkich ! :D jestem tutaj nowym użytkownikiem i jeżdżę Audi A4B5 1.6 w benie. ( Niestety tylko 1.6 ) Pozdrawiam :)

Od czegoś trzeba zacząć :hi:;)

Opublikowano

Cześć wszystkim.
Myślę, że jestem we właściwym miejscu. Jestem dużym fanem marki Audi i wielkim pasjonatem starych quattro typ 85.
Na co dzień śmigam A4 B7 3.0 TDI Sline i w garażu jest stare coupe quattro typ 85.
Pozdro

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Witaj :hi:

Opublikowano

Hejka! :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.