Hoffciu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam wszystkich klubowiczów! Jestem posiadaczem Audi A4 B5 w kombi. Silnik 1,8 125 PS z przebiegiem 190000 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witaj serdecznie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witaj serdecznie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronvwservice Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam serdecznie wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman512 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam wszystkich klubowiczow, mam od 3 lat audi A4 b5 z 1995r.przebieg ok 190 000.raczej wiecej bede korzystał z porad innych użytkownikow niz sam je dawał.Ciesze sie ze tu trafiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AFN_VGT Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam... Zapisalem sie tu bo hmmm... Kocham Audi?? hmm sklamal bym jesli bym powiedzial ze kochalem sie w nich od zawsze... w Sumie nie lubialem tej marki... Ale gdy Tato sprowadzil z niemiec Dotychczasową A4.. Spodobały mi sie... Ta nimiecka prostota fajne drewienko wypas jak na ten rok Kozak.. Bo sa i fotele podgrzewane i Telefon i Bose Audio Komputerek PEŁNA elektryka czyli wszystko co trzeba... Lecz jakos to mi nie starczalo Czułem ze to cos zamalo... Tak zamało było Kucyków... Az pewnego DNIA Ustawilem sie z Kolegą a on zaprowadzil mnie do swojego wujka tam porozmawialem o mozliwosci zchipowania naszej Audawy... I tak jakos wyszlo ze tata sie zgodzil Zchipowalismy ja i wymienilismy przeplywke na inna z innego silnika i hmmm 158 KM zrobiło na mnie wrazenie do momentu jak dorwałem ją podczas nieobecnosci starszego i popróbowalem ja na ciasnych i kretych ruchliwych drogach.. Spodobala mi sie ta dynamika i to ze nie trzeba wbijac gaz w deske zeby cos sie zaczelo dziac tylko spokojnie dodawac go wraz ze wzrostem obrotów.. No to chyba wszystko co moge powiedziec Od tamtej pory Jestem Fanem samochodów Marki Audi Głównie Diesli.. Po krótce opowiem o zainteresowaniach: Motoryzacja, INFORMATYKA Miejscowosc - Lubin Wiek - 17 i to wsio.. Pozdrawiam Maniaków A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 witam na forum A4 klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi