Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam

Opublikowano

[skierniewice] Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Kacper i jestem posiadaczem już kolejnej w mojej kadencji Audi A4B5 quattro rok 2000 tym razem 2.5 TDI V6 150KM AKN. Poznałem już cześć silników benzynowych montowanych w Audi teraz pora na diesla, a że 1.9 TDI jest wszystkim bardzo dobrze znane zdecydowałem się na trochę bardziej obsługowy 2.5 TDI. Auto oczywiście w 6-cio biegowej skrzyni oraz z napędem quattro. Jako że z napędem jak i z modelem a4 jestem obyty pora na wskrzeszenie 2.5 TDI do wartości seryjnych oraz w następstwie bezpieczne wyciągnięcie potencjału który skrywa ten silnik. Pozdrawiam wszystkim serdecznie. Służę pomocą w każdej sytuacji. Jeśli ktoś z okolic Skierniewic chętnie pomogę in live.

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Witam Was wszystkich serdecznie mam na imie Tomek i jestem od jakiego miesiąca właścicielem Audi A4 b7, 1,9 TDI 115 km kombi z 2005 roku :) Samochód chce poddać lekkiemu tuningowi wizualnemu i dodać jakieś mody by go odmłodzić i wymuskać, jest to moje wymarzone autko :) Zarejestrowłem się ponieważ będę także potrzebował Waszych porad i pomocy :) Pozdrawiam i mam nadzieję, że kiedyś do zobaczenia :)

Opublikowano

Witam serdecznie.Mam na imie Jacek.Jestem z Kalisza.Posiadam audi a4b6 2.0 alt 2001r w sedanie.Mimo pewnych wad lubie to auto.Pozdrawiam wszystkich klubowiczów:)

Opublikowano

Witam mam a4 b8 w sedanie silnik 2.0 tdi quatrro o mocy 136 koni chce je trochę obniżyć i założyć felgi 18 calowe i teraż pytanie czy jak zaloze kit eibacha 30/30 podejeda mi opony 225/45/18 jak nie to jakie kupić sprezyny żeby to ladnie siadlo. To mój problem reszta modów jakie wejdą to grill typu rs czarny mat czarne klosze z tyłu (fele tez będą czarne) i lampy z przodu cały środek na czarno. Co do silnika chip juz jest na 170 koni ze 136... jestem ciekaw czy po wycięciu dpf wstawić strumienice???" Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI

Opublikowano
  • Autor

Witamy serdecznie w klubie :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Siema. Jestem nowy na forum, więc na dzień dobry chciałem wszystkich przywitać :) aktualne Audi A6 C7 2012r 2.0TDI 177Km jest moim kolejnym autem ze stajni VAG. Planuje kilka modów, i kilka zmian stylistycznych ;) Mam nadzieje że będę mógł liczyć na Wasze porady i wsparcie.

Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów

Opublikowano

Witam wszystkich ,

Audi A4 - B8 , fl
2.0 TDI 143KM.
Multitronic

pozdrawiam :))

Opublikowano

Pozdrawiam ;) mam tę sama konfiguracje auta wizdę ;)

Opublikowano

:) czyli bieda i typowe auto leasingowe ? he.. Rozum wybrał rocznik , a wyposażenie odstawiłem na drugi plan :)

Edytowane przez Detalista

Opublikowano

Zawsze można dorezać i poprawić fabrykę :)

Opublikowano

Dzień dobry ,moze nie jestem nowa ,ale że zapomniałam hasła i loginu do forum to musiałam stworzyć nowe konto:-) nie było mnie tutaj jakieś

6 lat .Szmat czasu :-)

Opublikowano

Witaj! :hi:

Opublikowano

Witam :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.