Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witamy serdecznie w klubie :a4fan: W tym dziale się tylko witamy. Poczytaj na początek trochę forum i na pewno znajdziesz odpowiedzi na te pytania :hi:

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Posiadam Audi a4 b6 cabrio 2.4lpg rok 2002. Chcialam sie zapytac, czy drzwi lewe beda pasowaly z rocznika 2005 do 2002??? Nie mam pojecia i mam nadzieje, ze ktos mi pomoze. Z gory dziekuje :)

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie !

Jestem z Trójmiasta / Gdyni. Dołączyłem do grona fanów Audi ze względu planów kupna audi a4 b6. Obecnie niestety jeżdżę Oplem ( ;d ) Astrą G silnik 1.6 benzyna + lpg z 98r.

Z zawodu jestem czynnym mechanikiem okrętowym od roku lecz w chwilach wolnych od 6 lat zajmuję się mechaniką samochodową w tym również Audi. Chciałbym zmienić auto z tego względu, że Audi to klasa sama w sobie a komfort jazdy jest kosmiczny ;)

Pozdrawiam

RayFal

Opublikowano

:hi: Witamy :audi::a4fan:

Edytowane przez Michał139

Opublikowano

Witam.

Jestem Marek, mieszkam w Wiśle. Jeżdżę A4 B5 2.6 Quattro.

Pozdrawiam serdecznie ;)

Opublikowano

Witamy serdecznie w klubie :a4fan: W tym dziale się tylko witamy. Poczytaj na początek trochę forum i na pewno znajdziesz odpowiedzi na te pytania :hi:

Witaj Hogo,

tak jak napisałem przeprosiłem, że post w nieodpowiednim miejscu...ale tak naprawdę dotyczy kilku wątków...

Po drugie wg. Twojej rady powinienem poczytać trochę forum i tam odszukać odpowiedzi... niestety poczytanie forum i poszukiwanie tematów to poświęcenie cennego czasu, którego ja niestety nie mam :(

I dlatego poprosiłem o pomoc tutaj, abym miał w miarę szybką informację bez szukania (a za wpis tutaj przeprosiłem Forumowiczów)... jeżeli Wasze forum nie ma ustępst to sorry dajcie znać i już mnie tu nie ma :/

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam na imie Piotrek i jestem z Mławy woj. mazowieckie. Od 2 tyg posiadam b6 awx avant. Wymienialem juz samodzielnie filtry itp. Mam tez kabel obw2 kkl tylko nie widze auta.. to tyle na wstepie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy Audi:)

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników i pozdrawiam :)

Opublikowano
  • Autor

Witamy serdecznie w klubie :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

Witamy serdecznie w klubie a4fan.gif

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników Audi.

Nazywam się Jacek i mieszkam w Pabianicach. Małe miasteczko położone blisko Łodzi.

Od dobrego miesiąca jestem posiadaczem Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI 130km z 2001 roku.

Dołączyłem do forum, ponieważ lubię majsterkować czy to przy aucie czy motocyklu i myślę, że na tym forum znajdę nie zbędne informację jeśli będę potrzebował jakiejś wskazówki czy też pomocy odnośnie mojego Audi. Myślę, że na forum jest tylu fanatyków, że z pomocą nigdy nie będzie problemu :D.

Z pozdrowieniami dla wszystkich zakręconych na punkcie Audi :)

Jacek

Opublikowano

Witam :)

Mam na imię Bartek i jestem posiadaczem swojego audi a4 b5 od 14 listopada 2015 roku. Jeszcze przed zakupem zacząłem przeglądać to forum a teraz chciałbym się też wypowiadać, dlatego dołączyłem tutaj i chciałbym serdecznie przywitać wszystkich użytkowników tego forum :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witaj! :hi:

Opublikowano

Cześć

Mam na imię Jacek. Jestem z Leżajska, mała miejscowość koło Rzeszowa. Nie posiadam własnego auta, ale jestem w trakcie poszukiwań i chciałbym żeby było to audi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum.

Jestem Rafał, z Brzegu Dolnego ( okolice Wrocławia)

Niedawno kupilem Audi A4 B6 2.0 ALT z 2001r.

Wczesniej jeździłem hyundai'em i30 ale sprzedałem go ponieważ jeszcze pół roku w tym samochodzie a bym zaczął nosić kiecki i malować sie xD

Więc poostanowiłem sprzedać "papa mobile" i zakupić męski samochód.

Z zawodu jestem informatykiem, pracuje jako operator turbiny w energetyce, i bardzo lubie mechanike pojazdów.

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich ;-)

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów :)

Jestem Kamil, pochodzę z Łomży.

Od kilku dni jestem posiadaczem Audi A4 B6 kombi 3.0 ASN z 2002 roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.