Hugo Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
gtur2 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Witam, Spoiler Od kilku dni jestem posiadaczem Audi A4 B8 z 2009r 2,0 TFSI. Mam pytanie do kolegów i może koleżanek gdzie mógłbym znaleźć imformacje na temat zmiany języka wyświetlanych komunikatów z j, niemieckiego na Język polski i czy to jest wogóle możliwe. Dzięki pozdrawiam *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
BrodaChef Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie.Ciesze się iż mogłem dołączyć do zacnego grona posiadaczy a4. Moja przygoda z a 4 zaczęła się w 2009 r trwała rok, później przerwa 8 lat i od 4 dni jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b8 . Na co dzień zajmuje się profesjonalnie gastronomią, mianowicie prowadzę kuchnie w dużym dobrze znanym hotelu ****.Jeżeli ktoś z was będzie potrzebował pomocy w temacie Gastro służe pomocą. Pozdrawiam ✋ Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez BrodaChef
migmig85 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Witam wszystkich na forum i służę pomocą jeśli oczywiście znam odpowiedź ?.
Hugo Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
MrLuk Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Witam Wszystkich serdecznie Jestem Łukasz i wożę się Audi A4 B7
Hugo Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
lolinhopl Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Siemanko, pochodzę z Cieszyna. Witamy cały KLUB. Audi A4 B6 2004r. 1.9 AVF 170 KM Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez lolinhopl
orzelek245 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Witam Spoiler mam problem po wymianie dwumasy na zimno pali od strzała a jak się nagrzeje ciężko odpalic *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. *Proszę uzupełnić profil.
Hugo Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
randomgdx Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Spoiler Przymierzam się do zakupu A4 B8 w benzynie. Naczytałem się w internecie jaki to jest zły ten model, że silniki są wadliwe i nie jest to pojedyncza opinia, bierze olej itp itd. Czy Audi od któregoś rocznika poprawiło wady tego silnika ? *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Rekomendowane odpowiedzi