Hugo Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rapz0 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Witam Wszystkich, z tej strony Łukasz. Jestem z Wrocławia i planuje zakup A4 w najbliższym czasie oraz szukałem forum na którym będę mógł pogłębić wiedzę na temat tego oto modelu auta Pozdrawiam .
nynek19 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Witam wszystkich Błaszki (łódzkie) Sebastian Od kilku dni szczęśliwy posiadacz A4 b5 Avant
Bolec254 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Witam serdecznie wszystkich członków forum. Posiadam a4 b5 2.6 v6 w nadwoziu sedan. Jestem z Tarnobrzegu, woj. podkarpackie
Hugo Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Adamello Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Witam serdecznie,dziękuję za przyjęcie,Pozdrawiam ?
Hugo Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Ombia1 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Witam, mam na imię Artur i jestem posiadaczem od około 2 miesięcy Audi A4. Z 2000 roku w automacie ?
Rekomendowane odpowiedzi