Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim, 

Mateusz z Dolnegośląska.

Planuje zakupić drugi samochód marki Audi i padło na A5.

Na forum szukam przydatnych informacji.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

Jestem nowicjuszem w posiadaniu Audi a4 bo mam je dopiero od kilku dni. Kierowcą jestem od 1956 roku. Jakoś nigdy nie było to Audi. Mieszkam w Grudziądzu. Bardzo chętnie będę czerpał wiadomości z doświadczenia kolegów?

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

Witam! Czy ktoś z Kolegów posiada książkę obsługi mojego modelu w języku polskim, do wypożyczenia lub sprzedaży. Ja mam w języku duński i bardzo trudno idzie mi nauka tego języka.

Pozdrawiam Jonatan02

Opublikowano

Witaj na forum kolego :hi:

Opublikowano

Witam wszystkich, jako nowy tutaj chciał bym się przedstawić Karol :) I od razu prosto z mostu poszukuje kogoś z dość dużą wiedzą na temat silnika 1.8t aeb potrzebna pomoc ;/

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

DZIEŃDOBRYWIECZÓR Wszystkim ???

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam. Jestem tu nowy. 

Spoiler

Mam problem z Audikiem.A4 b5 benzyna.  Przy zwiększeniu prędkości huczy po lewej stronie z przodu.  Myślałem że to będzie sprzęgło, bo już się,, kończyło ". Wymieniłem tarczę sprzęgła, docisk i dalej huczy. Czy możliwe że to łożysko? Na luzie te huczenie też jest  ale minimalne. Proszę o jakąś podpowiedź. Dzięki. 

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witaj ;)

Załóż osobny temat w odpowiednim dziale, tam wszyscy szybciej Ci pomogą. Warto sprawdzić także opony.

Opublikowano

Witam, 

Jestem nowym posiadaczem Audi a4 b6 130km w sedanie. 

Na forum będę głównie szukał porad technicznych. 

Obecnie jako że dopiero zakupiłem auto poszukuje sprawdzonego warsztatu żeby wymienić olej filtry i rozrząd (czyli przygotować auto do jazdy) 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich, mam na imię Alan i od niespełna 2lat posiadam a4 b5 1.8 125km :) 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam Wszystkich, auta co prawda jeszcze nie mam ale już zamówione, teraz czekam z niecierpliwością na odbiór. B9, 245 KM, z dodatkami.... Pozdrawiam..

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam ponownie wszystkich użytkowników forum.

Witałem się z Wami we wrześniu 2013, wtedy chciałem kupić b5 lift z 1.9 tdi, ale nie wyszło, teraz udało się nabyć Audi tylko inną generację i silnik :) Pozdrawiam

Edytowane przez mistrzunio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.