Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,

,,,
  • Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W ubiegły wtorek nabyłem swoją pierwszą Audi, jest to A4B5 1998r. 1.8 adr b+lpg. Mam nadzieje na czerpanie wielu przydatnych informacji z tego forum. Miłego!

73284286_792523681205403_6119460302305099776_n.jpg

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów .Mam na imię Andrzej. Od roku jestem posiadaczem audi a4 B7 2,0 TDI BRE . Nie jestem mechanikiem , ale lubię sam pogrzebać przy aucie . Przez kilkanaście lat ujeżdżałem B4 więc nie było problemów , ale teraz to już bez forum nie da rady ;))

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Mam pytanko do was posiadam od mieśiąca Audi A4 b5 1.6 kat ben+LPG 74,00kw i nie wiem jaki olej kupić jakie filtry Audi ma przejechane ponad 400 tyś rocznik 1998 z góry dzięki za pomoc

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Jak naraźie ćisza teraz pozdrawiam

Opublikowano

Cześć Wszystkim! Jestem Konrad i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 1.8T :)

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Siemka jestem polakiem ktory na stale mieszka w Grecji......mam audi a4 b5 lift

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Witaj w klubie....Razem stanowimy dwa #bieguny# Europy! Oba południowe!!!!
dzieli nas całe... 4k km :decayed:

Opublikowano

Witam wszystkich.Jestem świeżym posiadaczem a4 b6 bex quattro.

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 Avant. Na razie dużo czytam jak się czegoś nie dowiem, będę pytał :D

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Cześć Wszystkim, 

Mam na imię Jacek od 4 lat jestem posiadaczem a3 8l - jednak pora zmienić auto na coś większego - od zawsze marzyła mi się a4 i teraz planuję zrealizować to marzenie - mam nadzieję, że znajdę tu wszelkie niezbędne informacje, które ułatwią mi zakup mojej pierwszej a4 :) 

Pozdrawiam, 
Jacek 

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.