Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,

,,,
  • Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich ?????

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,

,,,
Opublikowano

Witam... wszystkich serdecznie i pozdrawiam. ☺️ 

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Witam Wszystkich Serdecznie ;)

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Witam ,wszystkich!!!

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Witam.Jestem w posiadaniu od niedawna asn-a i mam z nim trochę kłopotöw.

Kupiłem ten samochöd z uszkodzonym silnikiem który był po kolizji rozrządu i zawory podjęło,postanowiłem że zrobię kapitalny remont tego silnika.Wymieniłem komplet panewek,pierścieni tłokowych ,oraz zaworów.

Odpaliłem ten silnik ale nie chodzi jak powinien.Rozrząd ustawiany z blokadami i ciągle pokazuje błąd czujników wałków rozrządu oraz błąd czujnika położenia wału.Czujniki podmienialem z innego silnika i dalej to samo.Przekładałem 2 wariatory z innego silnika też to samo.Interesuje mnie jakie ciśnienie oleju ma mieć?Bo myślę że zmienna faza nie działa jak należy i boję się go zagrzać abym mógł ciśnienie oleju sprawdzić.Powoli brakuje mi pomysłów.To jest pierwszy silnik z którym tak długo walczę.Panowie proszę o jakąś podpowiedź 

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow, nazywam sie Marcin i jestem posiadaczem Audi a4 b6 od roku, że względu na burzliwy "związek" z moim audi licze ze znajde na forum cenne porady i postaram sie podzielic swoim doświadczeniem które zdobyłem przy swoim aucie i innych. Pozdrawiam i do "uslyszenia" :-)

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Fajnie jest być razem z wami !!!

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Witam serdecznie i pozdrawiam :)

Opublikowano

Witaj majki, pozdrawiam

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie!!

Opublikowano

Witam wszystkich!! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.