Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
  • Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teraz, Hugo napisał:

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,

Dzięki

Opublikowano

Witajcie, tak jak w nicku Grzesiek z tej strony, od jakichś 9 lat ujeżdżam A4 a dopiero teraz zarejestrowany ;) (choć wcześniej tutaj zaglądałem).

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Hej. Mam na imie Tomek jestem z Wielkopolski i posiadam audi a4 b7 2007r 2.0 tdi 140KM 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów ;)

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Cześć jestem od tygodnia posiadaczem Audi a4 allroad 2015r 2.0 tfsi

20200430_110335.jpg

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Siema, od paru miesięcy w sercu audi a4 b6, jestem z Grudziądza.
  Witam klubowiczów! 

IMG_0393.JPEG

InkedIMG_0610_LI.jpg

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Cześć Wam, szanowni Koledzy i Koleżanki. Witam Was z Raciborza. Jeżdżę audi A4 B7 z 2007 roku :) Szatan, nie samochód ;) jutro oddaję ją na chip tuning, mam nadzieję, że do koni już obecnych dołączy kilka kolejnych :) wrzucam zdjęcie z pucowania mojej bestyjki :)  Aaa, koszulkę dostałam od koleżanki z pracy, tam też już wiedzą jak lubię audi :a4fan:

E0E668D9-D072-47DD-80B8-B6B45812747A.jpeg

Edytowane przez *K8*
Mala zmiana tematu

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Kazali się przywitać, to się witam! Przywiał mnie tu problem, którego rozwiązania spodziewam się  dokonać. Ruszam zatem buszować po dziale technicznym. Życzę wszystkim zdrowia, nie tylko psychicznego w tych podejrzanie dziwnych czasach.

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

;)

Opublikowano

Cześć ludziska, mam na imię Kamil i jestem z Łodzi, tzn w Łodzi się wychowałem a teraz mieszkam pod Łodzią w miejscowości Bukowiec. 

W najbliższym czasie stanę się posiadaczem mojego pierwszego Audi, nie miałem wcześniej styczności z tą marką, tymbardziej z silnikiami Diesla. 

Miłego Dnia! 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów! Cieszę się, że mogę do Was dołączyć. Zaimponowała mi ogromna społeczność jaką tu tworzycie, potężny katalog tematów i uprzejmość z jąką sobie pomagacie. Jeśli chodzi o mnie, od grudnia 2018 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 Avant, w której chciałbym dokonać kilku modyfikacji. Interesuje mnie poprawa nagłośnienia w moim aucie oraz o ile to możliwe, bezpieczny tuning, by podnieść moc o kilka koni mechanicznych. Jako, że nie mam niezbędnej wiedzy ani doświadczenia by zrobić wszystko samemu, to mam nadzieję, że znajdę tu pomoc i porady, jak krok po kroku poprawić swoje auto i mieć jeszcze większą przyjemność z jazdy. Pozdrawiam wszystkich :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.