Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
  • Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No no, piękna sztuka :D pokaż środek 

Opublikowano
9 godzin temu, Anubiss napisał:

No no, piękna sztuka :D pokaż środek 

Na środek dopiero plany pół skóra alkantara rns i kiera od tt ale to pod koniec roku ?

Opublikowano

Witam grupowiczów!! :D

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

witam z powrotem po  2 latach nieobecnosci. chcialbyl  uaktualnic swoj profil , ale nie moge- silnik 40TFSI, kod DLVA, skrzynia TFE. Moze ktos to dodac? dziekii pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Cześć wszystkim :)

Mam na imię Łukasz, jestem z okolic łodzi. Od 8 lat jeżdżę A3 i pora na zmianę :D

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich, mieszkam w Wielkiej Brytanii w obszarze Londynu.

Auto: Audi A4 B8 2009 Sedan 3.0 TDI Quattro CCWA

Mam nadzieje że moje interakcje na forum będą przyjazne i przydatne.

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam, Bartek z tej strony. Jestem z małej mieściny Łańcut. Jestem w posiadaniu Audi A4 B5 w budzie avant już 4 lata. W zasadzie nie mam z nim większych problemów technicznych ale stwierdziłem, że zawsze warto dowiedzieć się czegoś ciekawego od innych ludzi na temat tego modelu albo szukać pomocy w pewnych naprawach bądź ulepszeniach. Jeszcze raz miło mi do Was dołączyć, pozdrawiam. 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam.

Jestem Adam. Prawie od roku jestem posiadaczem AUDI A4 B7 1,9 TDI 2007r. Dołączyłem do forum, żeby odnaleźć wsparcie w nurtujących mnie tematach dotyczących mego autka i skubnąć większej wiedzy o jego wadach i zaletach. Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Cześć.

Wchodząc w nowe środowisko, wypada się przywitać ;)

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Jednak już kiedyś przywitałem się - można usunąć obecny temat ;P

Opublikowano

Witam wszystkich tu Kamil z konradowa woj lubuskie posiadam audi a4 b8 2008 r pozdrawiam wszystkich 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.