Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, DjogY napisał:

Nurtuje mnie tylko jedna naklejka... Może ktoś wytłumaczyć co to jest?

Pewnie auto jeździło gdzieś firmie i miało opony z indeksem prędkości max. 210 km/h.

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam po raz kolejny. Było B5 później BMW ale jednak wróciłem do Audi, a padło na B8. 

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie Wszystkich na forum

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

witam.

Opublikowano

Właśnie stałem się posiadaczem A4 B8 :D

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam Wszystkich,

....stałem się mam nadzieję szczęśliwym właścicielem Audi A4 B8 w wersji z silnikiem 105 kW i 3xSline. Dołączyłem gdyż uważam, że sprawdzone opinie i zbierane doświadczenia są bezcennymi informacjami.

Arek

IMG_20210413_163556.jpg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Powitać. Jestem szczęśliwym właścicielem A4 B6  od 10 -ciu lat jednak z braku czasu nie rejestrowałem się na forum tylko w wolnej chwili zaglądałem tutaj . Teraz kiedy już jestem stu procentowym fanem marki i mam trochę więcej czasu postanowiłem się zarejestrować.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

witam ; ]

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam,

mam nadzieje ze dłuzej zostane z Wami, chce kupci A4 b9 nie wiem czy benzyne  (2.0 252KM) czy Diesel (2.0 150KM)

wczesniej jezdziłem Skoda octavia 1 i 2 diesel i wiem jaki są problemy z diesel ale koszt benzyny pewnie średnio 11l tez mnie przeraża, mimo że stać mnie ale człowiek zawsze myśli w kategorii oszczedzania :)

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich grupowiczów. Właśnie tydzień temu kupiłem A4 B8 Avant 2.0 TDI 143 KM z 2013r. Przesiadłem się z Laguny II (królowej lawet) i Peugeota 207. Po tych porażkach motoryzacyjnych mam nadzieje, że gablota posłuży mi jak najdłużej. Pozdrawiam ?

Opublikowano

,,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.