bartasIII Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 witam wszystkich obecnie jeszcze jezdze audi a3 ale przymierzam się do a4 po 2001 stąd moja obecnośc na forum, nie ukrywam jestem miłosnikiem tej marki jaką jest AUDI i własciwie tylko ta marka mnie interesuje jako auto którym miałbym jezdzic i którym jezdziłem
natercjo Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Pozdrawiam wszystkich miłośników marki AUDI.
wit.s Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Serwus Kolego z miasta najsławniejszego radia w Polsce
Tomeks Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 witam jak już znajdziesz,to zapraszamy na spoty 3city
gmereka Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Jako nowy na poczatku pragne przywitac wszystkich. Wczesniej juz nalezalem do klubu Audi A6 teraz przyszedl czas zmiany Auta Mam pytanie co do plynu do wspomagania. Kiedy kupilem auto byl czerwony ale dale na warsztat na wymiane olei ,filtrow i wymieniono mi tez plyn we wspomaganiu (teraz jest zielony) i wydaje mi sie jakby wspomaganie dzialalo ciezej. czy ktos moze cos wie na temat plynu? dzieki za wszelkie informacje. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi