Ramsik84 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Cześć Narazie jeszcze pracuję i mieszkam w irlandii, Narazie mam VW passata (AWX 130 Psi) i zastanawiam się nad zmianą na audi, a na razie chciał bym jeszcze rozwiązać kilka problemów z moim silnikiem Pozdrawiam
MROZOL Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Niedługo mam zamiar stać się użytkownikiem tych mniejszych 4 pierścieni :> Więc na razie będę się przygladał wszystkim wątkom co do tego samochodu aby wybrać ten najlepszy dla mnie. Pozdrawiam Marcin
A4STAR Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Witam, niestety jeszcze nie posiadacz ale naprawdę zdecydowany na kupno; dlatego jestem tutaj, mam nadzieje, ze lektura tego forum pozwoli mi na zdecydowany i trafny wybór A4. Pozdrawiam wszystkich !!!
Pawciu22w Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Witam wszystkich. Jestem w posiadaniu Audi A4 Avant z silnikiem 1.8 (92Kw). Chętnie wezmę udział w dyskusjach na forum:)...Pozdrawiam:)
matcher Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Witam Wszystkich i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi