wojtek.bytom Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Zarejestrowałem się, ponieważ poszukuję a4 b5 w dobrym stanie, mam nadzieję, że otrzymam od was pomoc. Pozdrawiam
Vertuss Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Witam, Od ponad tygodnia mam prawo jazdy i być może dostanę Audi A4 z 2001, więc zarejestrowałem się w celu znalezienia kilku info o tym samochodzie pozdrawiam. Artur
larwi Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Witam wszystkich. W niedalekiej przyszłości postanowiłem być szczęśliwym posiadaczem A4 (B6), 2002, 1,8 T. Pozdrawiam
Daron7 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Co prawda, nie mam A4, ale łączą nas kochane 1.9TDI he Użytkownik zmodzonego AHU (216 + 1.25bara + FMIC + ECU AFN i inne ) wita wszystkich serdecznie Pozdr ! :>
WIŚNIA Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Witam. Od trzech dni stałem się posiadaczem audi a4 1,8turbo o oznaczeniu silnika AJL czyli 180koni. Kocham ją
aqwsxc Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Cześć, Przygotowujemy stronę internetową poświęconą motoryzacji, planujemy uruchomienie działu "samochody używane" w którym chcielibyśmy zamieścić opisy samochodów przygotowane przez właściciela, bo kto lepiej niż właściciel który na co dzień użytkuje samochodów potrafi trafniej określić wady i zalety samochodu. Przygotujemy kilka pytań, będzie również część poświęconą wolnej wypowiedzi właściciela - opis może zostać uzupełniony zdjęciami samochodu - jeżeli właściciel wyrazi zgodę i dostarczy nam je drogą e-mail. Wedle życzenia właściciela, może być zamieszczone pod opisem jego imię, nazwisko, pseudonim etc. Chętne osoby proszę o zgłoszenie się na priv. Pozdrawiamy serdecznie, zespół motoryzacyjnie24
Rekomendowane odpowiedzi