tomgra Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Witam Wszystkich, od dziś jestem właścicielem Audi... :> [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
janwoj21 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Wielkopolska Pozdrawiam i witam wszystkich Kubowiczy, posiadaczy Audi A4. Ja posiadam mój A4 od 2 lat i jestem super zadowolony. Samochodzikiem przyjechalem z Niemiec. Jest Super . Pozdrawiam i do zobaczenia na polskich drogach. Jan [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
maniek1983 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Witam Wszystkich włascicieli A4 tez zostałem posiadaczem takiego auta przesiadając sie z VECTRY [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
octi Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Dopiero rozglądam się za A4 B6, TDI, kombi. Także chciałbym co nieco u Was zasięgnąć języka. Tymczasem mam Octavię 1,9 TDI AHF Pozdrawiam
pawelkempes Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Witam WSZYSTKICH posiadaczy Audi. Ja kupiłem Audi 3 dni temu i naprawde nie bardzo mam pojecie co i jak. Pewno bede czesctym gosciem na forum bo nie jestem zadnym mechanikiem i nie bardzo znam sie na autach. Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi