Seze Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Witam serdecznie . Nie posiadam jeszcze Audi ,jednak w najbliższej przyszłości mam nadzieję ,że to się zmieni . Zarejestrowałem się tu ,gdyż chciałbym się dowiedzieć rzeczy ważnych i ważniejszych na temat tych samochodów ,a wiem ,że pewnie wielu z was ma duże doświadczenie jeśli chodzi o tę markę Pozdrawiam. Przemek
olbi Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Witam szanowne Grono-posiadam kilka latek a4 2,5tdi 1998 i pora już, nadeszła aby co nieco się dowiedzieć, poczytać bo autko wiekowe i pomału co nieco zaczyna mu dolegać. Aktywny to raczej nie będę, bo jakiś taki wstręt do komputerka mam. Jeszcze raz witam i pozdrawiam Wszystkich klubowiczów.
kachnazgierz Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Witam serdecznie wszystkich klubowiczów A4
Lucas GDY Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 witam wszystkich biernych klubowiczow, a4 b7 w trakcie poszukiwan jak znajde to sie pochwale :>
scyzzz Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Witam sedecznie wszystkich szczęśliwych posiadaczy tego samochodu. Ja osobiście niedawno stałem się właścicielem wersji B5 (Avant) z silnikiem 1.9TDI i nadeszła chyba najwyższa pora, żeby dowiedzieć się czegoś więcej o moim autku. Pozdawiam wszystkich!
Rekomendowane odpowiedzi