Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbonalepa Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Mam na imie Piotr mam 25 lat i mieszkam w Zielonej Górze. Obecnie poruszam się Passatem B4 1.9 TDI 90 @ 110 KM w kombiaku, ale zamierzam zrealizować swój plan i kupić A4 Avant 2.5 TDI. Mam dużo wątpliwości jeśli chodzi o ten silnik ale mam nadzieje, że się czegoś dowiem i wątpliwości zistaną rozwiane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witamy Turbonalepe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek79 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem Audi A4 1.8T od miesiąca ale już wiem że tylko AUDI!!!. Pozdrawiam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam o czynnego udzialu w zyciu klubu :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witamy i zapraszamy: http://www.a4-klub.pl/smf/spocik_lubuski-t19683.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaty75 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam wszystkich na tym forum. Nie jestem posiadaczem A4, tylko Golfa MK4. Tematy na tym forum dotyczą audi, chociaż są również i takie (TDI, VAG) bardzo profesjonalnie opisane z których można wiele dowiedzieć się Pozdr. piąty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witaj Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi