kalakamil Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Jak w kazdym nowym miesjdcu wypada sie przywidac. Wiec zgodnie z tym zwyczajem czesc wszystkim
coolkensy Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam Jestem nowy na forum a4 przez dwa i pół roku byłem stałym bywalcem forum a6klub.pl gdyż posiadałem a6 2.8 i tydzień temu rozstałem się z nią z wielkim żalem,ale niebawem pojawi się u mnie nowy członek rodziny i musi być autko kombi i trochę bardziej ekonomiczne niż poprzednie 2.8 . Mam nadzieje że na tym forum dowiem się wiele ciekawych rzeczy na temat a4(najlepiej2003-2004r) gdyż to jest mój cel na nowe auto zastanawiam się nad 1.9tdi ,ale boję się czy nie będzie brakowało mi trochę mocy ,no i trafienie zadbanego egzemplarza chyba graniczy z cudem ,zastanawiam się też nad 1.8T ,proszę o jakieś podpowiedzi czego się wystrzegać i na co szczególnie zwrócić uwagę z góry dziękuję i pozdrawiam Rafał.
vanstypeks Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Hej Wam. Miło mi zawitać w Wasze progi. Zamierzam zmienić autko z Vectry B na A4. Więc najpierw kilkutygodniowa lektura forum a potem szukanie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi