lumo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witajcie Jako że jestem nowy z grzeczności wypada sie przywitać ze wszystkimi (oraz wasz regulamin wybitnie tego wymaga :>) Więc parę słów o sobie: student (jeszcze) Politechniki Białostockiej, dość młody, w miarę ogarnięty w sprawach mechanicznych oraz elektronicznych, lubiący dłubać przy swoim sprzecia jak i sprzętach całej rodziny niestety nie posiadam samochodu z grupy VAG jak narazie ale pewnie niedługo to się zmieni jak narazie mam tylko okazje czasami podłubać w Audi 80 B4.... Zarejestrowany po to by pogłębić swoją wiedzę na temat Audi itp. Pozdrawiam i mam nadzieje że będę tu od czasu do czasu zagladał aby poszerzyć swoja wiedzę
bochniak Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam was! zarejestrowałem się na forum, gdyż od czerwca jestem posiadaczem dziesięcioletniej już Audi A4 Avant ;]
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie co Niedzielę o godz. 18:00 w Galerii Kazimierz, parking poziom niebieski
raphii Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam! Szukam dla siebie pewnej A4-ki do około 20 - 23 tyś. Być może dołączę do szczęśliwych posiadaczy już wkrótce. Nie wykluczam też A6-tki Mam nadzieję, że mogę liczyć na waszą pomoc w wyborze, opinie itp niezbędne wsparcie :-) Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku!
Rekomendowane odpowiedzi