pruskull Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 [Łęczna] elo elo pozdro dla wszystkich szczesliwych posiadaczy a4
GUSTAW Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 WITAM WSZYSTKICH UżYTKOWNIKóW I KLUBOWICZóW AUDI A4 .POZDRO!!!!!Jestem od niedawna posiadaczem"czarnej perły" wśrod samochodów-w przenośni i dosłownie!!!Cieszę się bardzo że jestem w tym klubie!!!
Audick Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Witam , mam na imie Tadeusz i pochodzę z Kielc. Z marką Audi związany jestem juz prawie 9 lat. Jestem szczęsliwym posiadaczem Audi B4 1,9 tdi oraz Audi A4 1,9 TDI B6. To wszystko w takim telegraficznym skrócie....Pozdrawiam
Lapcio Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Serdecznie witam wszystkich fanów Audi. Mam nadzieję, iż wkrótce zostanę pełnoprawnym klubowiczem, gdyż planuję zakup Audi A4 1.9 TDI kombi. Zanim jednak kupię ten wspaniały samochód to pragnę jak najwięcej się o nim dowiedzieć, aby wybrać jak najlepszy egzemplarz. Nie ukrywam, że liczę na pomoc doświadczonych użytkowników A4, których napewno tutaj nie brakuje. Pozdrawiam, Rafał
stefan19 Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Stefan posiadam A4 z 97r 1.9TDI jestem z ok.Gorlic witam Wszystkich .
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu
Rekomendowane odpowiedzi