karlus5438 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam, Jestem nowy na tym forum. Od niedawna jestem posiadaczem pięknej A4. Pozdrawiam.
piotrek2049 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam wszystkich forumowiczów jestem z Nowego Targu woj.Małopolskie, moje autko to Audi A4 B5 z 2000r 1.9tdi 115ps, Mam nadzieje ze pomożecie mi rozwiązac pare problemów zwiazanych z autkiem. Gorąco pozdrawiam wszystkich.
SievaPL Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam Wszystkich! A więc chciałem się przede wszystkim przywitać... W temacie celowo zamieściłem dwie nazwy miast, gdyż mieszkam w Warszawie , ale bywam też czesto w rodzinnym mieście Bydgoszczy. Krótko o aucie: Od października jeźdzę Audi A4 B6 100PS rocznik 2001 autko calkiem fajne przede wszystkim wygodne i moim zdaniem ladne,kolorek czarny- nie polecam jak każdy czarny się mega szybko brudzi, poza tym ubolewam,ze to pierwsza z serii i brakuje jej tych srebrnych detali w karoserii Jeśli popełniłbym jakieś błędy to proszę chlopaki bądź też dziewczęta prosze prostujcie mnie pozdrawiam! SievaPL
sirlesek Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam posiadaczy pięknych fur jakimi są a4 nie ważne jaki kolorek szpan lans to jest właśnie a4 !!! Gorzej jak się popsuje
komandier Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam wszystkich posiadaczy Audi a4
Rekomendowane odpowiedzi