Cuber Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 witaj na forum zapraszam na spociki krakowskie oraz na spoty do galerii kazimierz co niedziele na godzine 18-stą na ostatnie pietro parkingu czyli na dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieszak Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Cześć. Mam na imię Maciek i od 2 dwóch dni jestem szczęśliwym :> posiadaczem Audi A4 AVANT 1.8 '96. Jestem mile zaskoczony tym autkiem. Tylko kierownica nie po tej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vip1007 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam!Mam na imie Patryk, od 3 dni jestem posiadaczem Audi A4 Avant 2,5 tdi V6 multitronick.Chcę się tu dowiedzieć więcej o tym aucie i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval_t Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Witam wszystkich mam na imie Tomek i mam nadzieje ze pomozecie mi najpierw kupić, a pozniej zadbać o moj samochodzik. Mam cheć na Avanta miedzy 1999 a 2001 rokiem z silnikiem 1.9, a co wyjdzie zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensey Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Witam Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Długo polowałem i upolowałem grafitowe 1.9 tdi z 97r. Narazie jestem na etapie poznawania tego autka, ale już czuje, że będzie się działo Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarop Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 witam audi maniaków pozdrowienia z grudziądza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi