Gość Trzeniu Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 witamy zapraszamy do odwiedzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 witamy na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druszczyk Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witam wszystkich audimaniaków;] Jestem =Druszczyk dla znajomych, Bartek Druszcz oficjalnie;] Lat mam 19 (1989 rok ur. ;]) Aktualnie nie posiadam żadnego audi ale planuje sobie ściągnąć z niemiec B5 z 2000r w czarnym met. ;] Cóż mogę więcej powiedzieć... Zamieszkały na codzień pod Środą Śląską jednak wiekszość czasu spędzam we Wrocławiu... i to chya tyle.. Witam wszystkich (mam nadzieje) nowych kolegów.. ;] O mnie najkrócej?! -Dusza rajdowca (nawet policjanci już zauważają ;p ) Przestroga życia- Aby moc silnika nigdy nie przerosła umiejętności kierowcy ;] Pozdrawiam i kłaniam się nisko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 witamy kolejnego audimaniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witamy zapraszamy do udzialu w zyciu forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 witamy na forum rajdowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 witaj, ładnie się nam przedstawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paul78uk Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Wprawdzie jeszcze nie jestem posiadaczem, ale jako ze lubie byc zawczasu zorientowany co kupuje juz zaczynam czytac forum. Moj wybor padl na A4 B5 Avant 1.9 TDI, rocznik 99-01. Dlaczego? Pieknie wyglada, malo pali, poza tym z awaryjnoscia tez nie jest chyba najgorzej z tego co slyszalem. Z reszta tutaj w Anglii jest dosc spory wybor tych aut, na dodatek wiele egzemplarzy trafia sie z przebiegiem 150-200k, czyli w miare niewiele. Poprzednio jezdzilem Roverem 75, pozniej Mazda MX6, teraz czas na cos co bezpiecznie i tanio zawiezie mnie do Polski na swieta (2 kkm w jedna strone). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witamy na forum i powodzenia w poszukiwaniach Audiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etsi Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witam wszystkich klubowiczów, jestem kolejnym szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi