kaseta Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Witam szanowne Grono! Niedawno stałem się posiadaczem srebrnej A4 1.9 TDI 90KM silnik Z1. Miałem już trochę audiczek ( jedna B4 2.0 benzynka, w automacie jest własnością mojej lepszej połowy). Autko pochodzi z Austrii, historii jego nie znam. Powiem szczerze, że jest dla mnie zagadką. Stan jest niemal perfekcyjny jak na te lata. Przebieg licznikowo 196kkm i sadząc po zużyciu pedałów, siedzeń, może być zbliżony do prawdziwego. Ale z kolei: kiera obszyta skórką, lewarek zmieniony ( jak to od handlarza). Poza tym wygląda jakby wyszło przed paroma miesiącami z fabryki. Pompa wtryskowa ciekła z pod uszczelek ( już uszczelniłem). Idzie jak burza, aż się chce jeździć. Zawieszenie idealne. Narazie się poznajemy i przyzwyczajamy się do siebie. Płyny ustrojowe i filtry jej powymieniałem. Myslę, że zagości u mnie na dłużej. Pozdrawiam wszystkich fanatyków i sympatyków marki Audi.
JarosA4 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem audi A4 1.6 + LPG 2000r. (lift). Może nie jest to wyścigówka ale jeździ się bajecznie i tanio :>. Pozdrawiam kluberów i forumowiczów.
Rekomendowane odpowiedzi