domell5 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jestem mieszkańcem Łodzi i użytkownikiem Forda Mondeo MKIII 2002 w kombi GHIA TDCI 2.0. Nieszczęśliwym, dlatego nawet nie zdeklarowałem tego w ustawieniach profilu. Jestem na etapie zakupu nowego auta. Właśnie odnalazłem pewien ciekawy pojazd. Do niedzieli jestem w Gdańsku i skorzystałem z okazji aby samochód obejrzeć. Jak nie trudno się domyśleć jest to a4. Jestem świeżo po powrocie z komisu. Zanim wydam swoje pieniądze postanowiłem poprawić swój stan wiedzy i zweryfikować tak dobrze jak tylko jest to możliwe informacje przekazywane mi przez sprzedawcę. Link to ogłoszenia poniżej: http://otomoto.pl/audi-a4-2-0-tfsi-s-line-multitronic-C16345029.html Jeśli ktoś zechce mi udzielić kilku cennych porad to będę zobowiązany. Jeszcze raz witam i mam nadzieję, że za jakiś czas będę tu zaglądał już jako właściciel a4 :-)
Tadeoo26 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam wszystkich Mam nadzieję, że będzie nam się miło w razie problemów współpracowało Pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi