Mike Q Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam Mam na imię Michał i jestem z Krakowa Zalogowałem się ponieważ szukam Audi A4 B5 Avant i chciałbym się najpierw dowiedzieć paru interesujących mnie rzeczy na temat tego autka. Macie strasznie rozbudowany regulamin, ale może dzięki temu nie ma bałaganu na forum Pozdrawiam
PABLO Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie co Niedziele o godz. 19:00 w Galerii Kazimierz, parking poziom niebieski
Lisek_17 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam Wszystkich Klubowiczów Mieszkam W Łęknicy woj. lubuskie Aktualnie posiadane Auto to: Audi A4 1,8l 125 PS 1996 r. Klima, full. elek. Czarna, alu. orginal z Audi A6 17 cali zmienione Lampy przód soczewki, tył. lift 2001 No i Kapitał na dopieszczenie Autka więc mam nadzieje że Forum i Wy pomożecie w zrobieniu tego jak najlepiej POZDRAWIAM
polll Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam... jestem z Lublina i aktualnie przymierzam się do kupna a4 1.8 t quattro w wersji 180 km z 99 lub 00 r. mam nadzieje ze na forum znajdę potrzebne info lub jakieś ciekawe auto pozdrawiam www.rajdowiec.pl
Rekomendowane odpowiedzi