Krzysztof 1979 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 WITAM MIŁOŚNIKÓW AUDI A4 B5 1.9 TDI ROK 1996 110 KM AWANT Z KŁODZKA WOJ DOLNĄŚLĄSKIE
Misiek91 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Witam, mam na imię Michał i jeszcze nie posiadam A4 ale przymierzam się do zakupu. Niestety z powodów zdrowotnych bede mógł siąść za kółkiem za jakieś 2 miesiące a do tego czasu chciałbym postudiować wiedzę na temat tych modeli, silników, systemu quattro. Jeździłem 2 lata Audi 80 b4 2.0 ABT i zakochałem sie w tych samochodach. Pasuje się przesiąść na coś nowszego. Dla zainteresowanych zamieszczam link do galeri ze zdjęciami 80-ki. Pozdrawiam https://picasaweb.google.com/nsmisiek/Audi80B41993r?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOW0nrmbxeDMaw&feat=directlink
jedrekx Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Witaj Zapraszam na meetingi kujawsko-pomorskie
jedrekx Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Witaj Zapraszam na meetingi kujawsko-pomorskie
Rekomendowane odpowiedzi