ilonaolkusz Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Witam wszystkich forumowiczów Audi A4 Klub Polska,jestem z Olkusza w woj.Małopolskim mam na imię Marian posiadam Audi A4 1,9TDI avant. :>
sxgn Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Witam klubowiczów i forumowiczów. Jestem na etapie poszukiwania A4 B6 w dieslu Pozdrawiam sxgn
Thomas105 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Witam. Tomek z Lublina. Obecnia a3 AHF++ Poizdrawiam :chytry:
pafeu Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Siemanko, jak nietrudno się domyślić po nicku, mam na imię Paweł, właśnie przesiadam się z motocykla do samochodu, a szukając fury dla siebie trafiłem na a4 2,5TDI i mam przeczucie, że niedługo stanie się moją własnością Muszę jeszcze trochę poczytać i ogarnąć co nieco, a na razie witam wszystkich pozdro600
choltam07 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Witam wszystkich wielbicieli Audi.
schwartz Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 :> witam wszystkich posiadaczy AUDI, Lubelskie a obecnie Londyńskie klimaty
tomambros Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Witam wszystkich jako nowy Na imie mam Tomek od 7lat mieszkam w Londynie i miesiac temu kupilem sobie Audi A4 2003 1.9 TDI pozdrwiam wszystkich bardzo ! Jak powyzej jestem od niedawna posiadaczem A4 i postanowilem wymienic radio z Audi Concert na Xtron z sat-nav dvd... Powiem szczerze ze jezdzilem od warsztatu do warszatu aby mi je podlaczyli i nie bylo latwo teraz dziala ale radio trzeszczy czasami i gubi fale (nawet zainstaowali dodatkowy wzmacniacz), aha i podlaczyli tak ze ze musze miec klucz w stacyjce chcialbym to zmienic zeby bylo bez kluczyka moze ktos z was szanowni forumowicze moglby mi pomoc pozdrawiam jeszcze raz bardzo !
Rekomendowane odpowiedzi