caarlo Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zamierzam kupić A4 B7 i potrzebuję więcej info na temat typów silników. Mam nadzieję, że to znajdę na tym forum. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów - Caarlo
PABLO Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie do Galerii Kazimierz, parking poziom niebieski u góry. Szczegółowe info http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23938.0
wrotek-2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam, mam na imię Grzesiek, mieszkam pod lublinem, od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 Avant.
Kraken Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Mam na imię Krzysiek. Jak na razie poruszam się Fiatem Tipo 3D, ale mam zamiar zmienić furę niedalekiej przyszłości (koniecznie 4x4). Myslałem też o Subaru Legacy, ale ze względu na dostępność częsci wybór padł na Audi. Co przyniesie przyszłość, zobaczymy.
cooolmak Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam wszystkich!! Na ten moment jestem właścicielem Renault Clio II 1.4 75KM (ale czas to zmienić) Będę starał się kupić AUDI A4 (B6 lub B7) w wersji Avant z silnikiem co najmniej 150KM i napędem quatrro (mam nadzieje że tu znajdę odpowiedzi na wszystkie moje pytania ) Pozdrawiam Cooolmak
Rekomendowane odpowiedzi