Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowicjusz - wątek powitalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 416 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cuber

29931

• PABLO

22468

• wrclaguna

21717

• Wihajster

19996

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witaj na forum :hi::good:

Opublikowano

Witaj na forum :hi::good:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Witam wszystkich zgodnie z przykazaniem :). Był passat B4, teraz czas na inną klasę pojazdu. Od 2 dni - Audi A4 B5 FL :). Będę miał kilka pytań, mam nadzieję, że odpowiedź znajdę tutaj :). Najpierw poszukam w starych wątkach. Liczę na Waszą pomoc,

Pozdrawiam,

Mateusz

Opublikowano
:hi: Witamy na forum :audi::a4fan::good:
Opublikowano
:hi: Witamy na forum :audi::a4fan::good:
Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum A4 Klub, mam nadzieję, że iż nie mam jeszcze swojego A4 to przyjmiecie mnie równie ciepło :)

Pozdrawiam serdecznie,

NawigacjeAudi

Opublikowano

Witam! jestem posiadaczem od nie dawna audi a4 b6 1.9TDI z silnikem AWX i 6-biegową skrzynia. autko super, ale od kilku dni jest mi je bardzo trudno rano zapalić... muszę trzykrotnie grzać świece i po chwili zapali ale z początku silnik dziwnie pracuje i coś klekocze. dodam że mam zepsute sprzęgiełko klimatyzacji, poradzcie czy ma to coś do rzeczy... Może ktoś miał podobny problem...

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy Audi. Ja co prawda jeździłem do tej pory autami marki VW, do zeszłego tygodnia, kiedy to kierowca Audi A6 skasował mi tył w moim Passacie (samochód do kasacji). Co ciekawe, w tej audiczce A6 strzeliły tylko poduszki, a na lakierze nie widać nawet zadrapania. Cóż, poszukuję więc teraz Audi (najlepiej A4, lub A6 z silnikiem 110KM). Najlepiej jakby to był automacik :tongue4: