pabloxxxxx Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Witam serdecznie wszystkich ....od nie dawna jestem szczęśliwym posiadaczem audi B6 1.9. Postanowiłem odwiedzić to forum ponieważ można tu znaleźć wiele cennych informacji na temat eksploatacji audi . Z wykształcenia jestem mechanikiem może przy okazji i ja komuś pomogę....
Borys99 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Od wczoraj posiadam A4 B5 Właśnie zaczynam przeglądać forum i szukać pretekstu, żeby wydać jeszcze pare złotych na auto
przemol91 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Witam serdecznie Dwa tygodnie temu przesiadłem się z golfa IV na Audi A4 B5 1.9 TDI Liczę na Waszą fachową pomoc w modzeniu Pozdrawiam serdecznie Przemol
iwo7901 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Posiadam a4 b7 z 2006 w benzynce postanowiłem troszeczke zainwestowac zaczynam od zazwieszenia i alusków
Andrut Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Siema, jestem już prawie posiadaczem Audi a4 1.8T (musi się znaleźć niemiec który mi sprzeda:wink:) ale puki co cierpliwie czekam aż się trafi jakiś fajne autko koniecznie z tym silnikiem i mam nadzieje że już niebawem będę szczęśliwym posiadaczem. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi