austenit Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 http://a4-klub.pl/vb/images/smilies_smf/hi.gif
masper Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Witam Wszystkich, Posiadam Audi a4 B7 Avant, Silnik: 2.0 TDI, Skrzynia: Tip-Tronic, Przebieg: 179 tys. km. Chętnie wymienię się doświadczeniem z innym użytkownikami. Pozdrawiam
lukikiller Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Cześć Jestem Łukasz ze szczytna mam audi a4 b5 1.9 TDI AFN. Auto mi się podoba mam nadzieje, że dobrze będzie się sprawowało. Pozdrawiam
darekke Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Witam wszystkich jestem Darek lat 33, obecnie jeszcze mieszkam w Hiszpanii ale nie długo mam zamiar wrócić do ojczyzny co do marki Audi to jest już trochę znana poprzednie moje Audi to 80 B4 sedan ( rzucający się w oczy lazurowy błękit ) obecnie posiadam A4 1,9 Tdi 110 ps. ale zastanawiam się czy przed wyjazdem nie zmienić na 1,8 T B5 po lifcie czyli gdzieś tak rok 2000/1999 więc mam nadzieję że tutaj na forum Szanowni koledzy i Szanowne koleżanki podsuną jakiś pomysł co do wyboru .Pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi