JaRo1984 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 [Częstochowa]Witam Wszystkich!!!! Mam na Imię Jarek jestem z Czewy i posiadam Audi A4 B5 z silnikiem 1.6 Jestem tutaj po to a żeby dowiedzieć się paru informacji na temat tych wspaniałych aut a także powymieniać informacjami z innymi posiadaczami tych sprzętów:)..........pozdrawiam wszystkich!!!! ---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ---------- Mam na Imię Jarek jestem z Czewy i posiadam Audi A4 B5 z silnikiem 1.6 Jestem tutaj po to a żeby dowiedzieć się paru informacji na temat tych wspaniałych aut a także powymieniać informacjami z innymi posiadaczami tych sprzętów:)..........pozdrawiam wszystkich!!!!
wojtas8101 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Witam Od Pół roku jestem posiadaczem Audi A4 B8 z 2008 roku Podstawowa wersja
naruciakeoe Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Witam Od roku czasu jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 1,9tdi 2002 r POZDAWIAM:banan:
Rekomendowane odpowiedzi