krzysiek151179 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Posiadam A 4 B5 Mam ja od niedawna ale jestem zadowolon z korzystania i komfortu podróżowania .Pozdrawiam wszystkich.
addassko Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 :hi:witamy na forum i zapraszamy na spoty
dejmien01 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam wszystkich , serdecznie dziekuje za mozliwosc przylaczenia sie do was !!!
Rometer Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, jestem tu nowy, mam 22 lata i noszę się z zamiarem zakupu audi s4 b6 4.2, mam nadzieję wyszukać tu wiele cennych informacji dotyczących tego auta a przede wszystkim silnika na temat którego sporo czytałem lecz w necie jest sporo sprzecznych informacji. Oprócz tego jeżdżę motocyklami... dużo jeżdżę...
wirot Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam serdzcznie i cieszę się, że mogę przyłączyć się do wielbicieli motoryzacji, a szczególnie marki AUDI.
Rekomendowane odpowiedzi