kristoff Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich Klubowiczów , jestem posiadaczem Audi A4 1.6 z 1997. Pozdrawiam ps. chyba masz bład w profilu z nazwą miasta :gwizdanie:
qbajt Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witajcie klubowicze, Jestem nowy, choć moja B4 nie do końca :-) pozdrawiam qbajt
audi a4 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 :hi:WITAM WSZYSTKICH KLUBOWICZOW!! WLASNIE KUPILEM A4 1.9TDI!! :)2001R. pisz bez caps lock-a
Petarda77 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam serdecznie Jestem (mam nadzieję również, że będę) od tgodni szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.9 TDI 1998. Mam mały problem z FIS-em komputera pokładowego. Niektóre linie są martwe i niestety informacje wyświetlane są nieczytelne. Czy może ktoś mi powiedzieć, gdzie mogę zakupić sam FIS? Na Allegro są kpl liczniki, a nie będę kupował niepotrzebnych rzeczy. Będę wdzięczny za okazaną pomoc. Pozdrawiam Piotr
albertracing Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witajcie, Mam s3, s2 a myślę o RS4
Rekomendowane odpowiedzi