MarianekZg Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 :hi:Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów! Dotychczas jeździłem niezawodną i ukochaną w rodzinie od 15 lat 80`tką, B3 w silniku 1.8 PM, modyfikowałem w granicach rozsądku, centralny zamek, czujniki parkowania, zmiana oświetlenia wnętrza, zmiana kierunkowskazów, elektryczny szyberdach. Przeleżałem godziny w instalacji, zmieniałem stabilizatory, rozkręcałem liczniki, męczyłem się z czujnikami, zawieszeniem, wydechem i wiele, wiele innych. Przez co wracając wieczorem do domu mina kobiety była oczywista Niestety w dniu wczorajszym leciwa, lecz solidna babcia została sprzedana (na szczęście w dobre ręce). Długi czas udzielałem się i wertowałem forum Audi 80. Lecz przyszedł czas na zmiany i aktualnie celuję w A4 B5 1.8 125KM. Doświadczenie z A4 już mam, lecz w motorze 1.9 TDI 110 KM. Przesiadywałem na forum 80, więc i na A4 pewnie zarwę nie jedną nockę. Witam jeszcze raz i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba666 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Cześć wszystkim Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icemen2000 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 siemano, Paweł/ice, jak kto woli.Jestem z Bydzi, smigam A3TDI 97r i planuje przesiadke na A4 TDI1,9:wink: noo..to pozdro600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinshot Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam. Marcin z tej strony. Od miesiąca posiadacz audi A4 avant z 1997r. z silnikiem 1.8 ben-gaz. Nie ma się czym chwalić ale przywitać się trzeba!. piona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCYZOR78 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam wszystkich użytkowników aut szacownej marki Audi! Od paru miesięcy jestem zadowolonym użytkownikiem A4 B5 Avant z 1999r.Silnik 1.9 Tdi 110 KM,którym jestem mile zaskoczony-jak chodzi o osiągi i spalanie. Mam też Borę z 2000r,silnik Tdi AJM 115 KM,więc mam porównanie i wygrywa je zdecydowanie Audi. Pozdrawiam serdecznie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 :hi:Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi