addassko Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quirinus Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Cześć! Na forum zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ale witam się dopiero jak mam audi Zatem witam wszystkich! Od wczoraj jestem posiadaczem A4B8 2008 avant i coż- zobaczymy To mój pierwszy "niemiec" (raczej niemka )- wcześniej posiadałem auta wyłącznie japońskie i... włoskie Będę więc zapewne często na forum zaglądał ale też z chęcią dzielił się moją wiedzą i spostrzeżeniami. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Siema,siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewusss Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witam szanownych kolegów/szanowne koleżanki. Chciałbym się serdecznie przywitać. Szukam a4 i myśle dużo znaleźć na tym forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Od miesiąca mam A4 B8 2,0 TDI 143km, jak tylko będę miał dobrej jakości zdjęcia to podrzucę na forum Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 :hi:Witamy na forum Zapraszam http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-19-30-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3007.html#post200276 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klanger Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witam , mam na imię Piotr i od kilku tygodni jestem posiadaczem A4 B6 s-line sedan 130KM liczę na długą przygodę w gronie fanów czterech ringów pozdrawiam serdecznie Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witaj i wpadaj na SPOTY RZESZOWSKIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 :hi:Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 :hi:Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 :hi:Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi