wrclaguna Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 witam kolege z okolic :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkj81 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam jestem Darek mieszkam koło Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audib8 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam mam na imię Daga, jestem z Krakowa i od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gib Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam serdecznie Aktualnie jeżdżę Audi B4 80, tak zaczęła się moja przygoda z tą marką , którą jestem zafascynowany i mam nadzieję nie zmieniać jej na inną , aktualnie przymierzam się do zakupu A4 , dlatego jestem tu na forum aby zaczerpnąć więcej profesjonalnej wiedzy na temat tego auta. Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witamy na forum Zapraszam http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-wtorek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3526.html#post200276 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witaj:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBoy Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam wszystkich A4 B6 sedan BFB 1.8T Quattro. Zamierzam trochę zmodzić swoje auto, dlatego wbijam na forum aby co nie co podyskutować... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 siema:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Aloha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sponn Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 hello Właśnie się zarejestrowałem wiec czyniąc zadość regulaminowi witam szanownych forumowiczów. Moje Audi (pierwsze) właśnie przekroczyło granicę RP i jutro powinno być u mnie. A potem co najmniej kilkanaście pytań o części i takie tam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi